Начало/Блог/Живей добре/

Единственият начин да победим вируса е като укрепим имунитета си.

Александър Радков, член на СЗО, заслужен имунолог

Всички компоненти в природата са свързани. Някои организми се разбират помежду си чрез симбиоза, други паразитират, а трети съществуват чрез хищничество. В хранителната верига силният организъм винаги потиска слабия. Задачата на слабите е да развият нови възможности за справяне с външните заплахи. В хранителната верига човекът не е последното същество: по-силни от него са вирусите.

Вирусите не могат да бъдат излекувани.

Вирусът действа върху клетката така, че вирусът не може да бъде унищожен отделно. Заедно с инфекцията умира и здравата клетка, а това е важно за имунитета като цяло. Когато става въпрос за вирус, по-добре е да се потърсят други начини за лечение, които са по-лоялни към имунната система. Освен това, вирусната инфекция се адаптира към ваксината и след известно време тя спира да действа върху променения щам на вируса.

Имунитетът е единственото оръжие на човека.

Инфекциозните заболявания се активират в рамките на няколко дни или седмици, за могат да отслабят имунитета през това време. Слабата имунна система няма да може да устои на вирусите, така че инфекцията започва усилено да се размножава и това може да доведе до усложнения, увреждания, ракови тумори и други сериозни продължения на вирусното заболяване. Единственият начин за борба с вирусите е укрепването на имунитета.

Имунитетът действа като щит и спира вирусните атаки. Колкото по-силен е имунитетът, толкова по-вероятно е инфекцията да бъде победена през първите няколко дни от заболяването.

Изследванията на СЗО показват, че клетките на имунната система растат по-активно под въздействието на канабиноидите. Канабиноидите са вещества, които се извличат от конопените семена. Канабиноидите от частите на възрастното конопено растение имат наркотично действие, а в семената няма наркотичен ефект.
Ако имунната система не е достатъчно стимулирана, съществуващите инфекции се засилват и става много по-трудно да се справи с тях.

Най-доброто лекарство за повишаване на имунитета

На пазара има няколко имуномодулиращи лекарства, съдържащи канабиноиди. Повечето от тях се произвеждат на базата на синтетични компоненти, които имат по-слабо изразен лечебен ефект.

Капсулите Cannabis Oil са показали най-добрите резултати според изследванията. Участниците бяха 1274 доброволци от няколко възрастови групи. Те взимаха лекарството и ежедневно отбелязваха състоянието си по време на курса. Участниците отбелязаха подобрение на здравословното си състояние от втория ден, ниска умора от четвъртия и повишаване на енергията на шестия-седмия ден от употребата на лекарството. След курса на употреба се отбелязва постоянно активиране на имунитета.

Поради това, че зачестиха случаите на фалшифициране на лекарството, препоръчва се то да се поръчва само от официалния сайт на производителя.

Имате време да поръчате. Намалението ще спре да действа след 09:50

78 EUR 39EUR

Изберете държава:

Моля, въведете име:

Въведете телефонен номер:

Тагове

имунитет
здравето
обществено здраве
световно здраве
вирус
грип
Коментари
Яна Стоянова
11.03.20
Аз съм пила капсулите Cannabis Oil. Всичко наистина е така, както е описано в изследванията
Иванка Белчева
12.03.20
Взех за майка си, тя сега се чувства много по-добре. Благодаря за статията!
Иван Венков
13.03.20
Всичко е много просто: поръчвате лекарството (ако имате въпроси, можете да ги зададете на официалния представител на Cannabis Oil). Вашата поръчка пристига, пиеш го и това е! Здрав си като бик!
Ангелина Узунова
14.03.20
Майка ми ми купуваше капсулите Cannabis Oil. Първо й се присмях, а после се замислих. Ами ако ми помогне? И наистина помогна! Сега се чувствам на 100%))
Лидия Петрова
15.03.20
Страхувах се, че тази година ще се разболея. Аз не понасям всички тези вируси. Изпих курс с Cannabis Oil и още нито веднъж не съм боледувала през тази година))
Юлия Димитрова
16.03.20
Взех за сестра си, много й помогна. Искам да взема още няколко опаковки за родителите си и за мъжа ми
Дарина Енчева
17.03.20
Благодаря, помогна ми!
Антон Минчев
18.03.20
Не съм боледувал повече от три месеца, ура!
Николай Илиев
19.03.20
Взех си Cannabis Oil преди няколко месеца, започнах да се чувствам много по-добре. Като че ли по-бодра. Сега при нас започна грипната епидемия, всички се разболяха, а аз бодро си ходя))
Александър Пенчев
20.03.20
Много бързо дойде поръчката. Започнах да го пия и се почувствах по-добре. Така че сега не се страхувам от кихания!))
Ивелин Иванов
21.03.20
На мен също ми помогна. Внукът ми постоянно носи вируси вкъщи, с него всичко е ясно, но аз постоянно боледувах. Вече чувствах, че няма да издържа дълго, имунитетът ми стана много слаб, но тогава моята жена ми купи Cannabis Oil и аз започнах да боледувам по-малко
Ирина Боримирова
22.03.20
Същата работа! Постоянно боледувах, нямаше месец, през който да не се разболея. Слава богу, че сега съм наред и отдавна не съм боледувала :)
Васил Георгиев
23.03.20
Лекарството много добре помогна.. Взех го за жена си, тя често боледува. Помогна й! Не помня кога за последния път ходих до аптеката да и купувам лекарства
Кирил Калчев
24.03.20
Взех за баба си. Тя често боледуваше, притеснявах се за нея. Лекарството дойде бързо, нямаше проблеми. Баба ми бързо стана на крака
Екатерина Савова
25.03.20
Дойде бързо, всичко е лесно за употреба. Поръчах още две кутии: за съпруга и дъщеря си, нека да си засилят имунитета, това е полезно))
Антония Димитрова
26.03.20
Не помня кога за последно бях на лекар. Благодаря за статията и добрата препоръка!
Михаил Атанасов
27.03.20
И на мен ми помогна, отдавна страдах от всички тези сезонни заболявания. Пропих курс с Cannabis Oil и изчезнаха като с магия))
Александър Радков, член на СЗО, заслужен имунолог